Gaziler Günü Anma Programı

Eylül 24, 2019

19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı, Sayın Kaymakamımız Ramazan POLAT ve Belediye Başkanı Sayın Yusuf TEKTAŞ’ ın, Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Çelenk sunma programından sonra Gazilerimiz ve Şehit Yakınlarımız ile birlikte öğretmenler evine geçilerek, burada çeşitli ikramlarda bulunuldu. İkramın ardından ahirete intikal etmiş Gazilerimiz için öğlen namazına müteakiben Mevlid-i Şerif okundu. Kaymakamımız Sayın POLAT Bu güzel ve anlamlı günde Gazilerimizin gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Onlara çok şey borçluyuz. Gazilerimiz ve Şehit Yakınlarımız her zaman baş tacımızdır, onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek boynumuzun borcudur. Allah tüm gazilerimize sağlıklı uzun ömürler versin dedi.

Haber Galerisi