2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul Güvenliği toplantısı

Eylül 24, 2019

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul Güvenliği toplantısı Belediye Toplantı salonunda ilçe Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT başkanlığında gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıya Kaymakam Sayın Ramazan POLAT, Belediye Başkanı Sayın Yusuf TEKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ersoy ŞENTÜRK, İlçe Jandarma Komutan V. İlçe Emniyet Amir V. Okul Aile Birliği Başkanı, Okul idarecileri, İlçe Merkez, Köy Muhtarları ve servis şoförleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Sayın POLAT Çocuklarımızın rahat huzurlu bir eğitim alması için hepimiz, öğrenci velileri, okul aile birlikleri, servis sorumluları ve bütün paydaşlar olarak birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Birinci hedefimiz güvenli eğitimdir. Güvenli eğitim yapabilmemiz için güvenli bir ortam lazım. Çocuk ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğretim hayatına devam etmelerini sağlamak amacıyla okullarda güvenliklerin harfiyen uygulanması için gerekli tüm çalışmalar titizlikle yapılacak. Özellikle okul çevresi güvenliği, internet kafe denetimi, açıkta sigara satışı, okullardaki güvenlik kameralarının hazır olması, bizim ilk önceliğimiz olmalı ifadelerinde bulundu.

Haber Galerisi