Ağaçlandırma Çalışmalarımız Devam Ediyor

Belediyemiz tarafından ilçemizi güzelleştirme çalışmaları kapsamında ağaçlandırma ve çimleme çalışmaları yapılarak yeşil alan miktarı yükselmeye çalışıyoruz.

Belediye Başkanımız Yusuf Tektaş; ilçemizin yesillenmesi adına çalışma başlattıklarını belirterek," Otlukbeli'ni yeşil bir kent haline getirmek için cok yönlü bir çalışma içerisindeyiz. İlçe girişinde yol kenarlarına 600 adet çam fidanı dikimi ve çimleme çalışmasıda yapılıyor. Ayrıca ilçe merkezinde ki mevcut yeşil alanlara da ağaçlandırma yapıldı"dedi.

İlçenin guzellestirilmesi çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğini vurgulayan Belediye Başkanımız;" Gelecek nesillere bırakabilecegimiz en büyük miras yaşanabilir bir ortam hazırlamak ve onu korumaktır. Bu bilinçle hareket ederek ilçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması için ağaçlandırma çalışmalarına başladık"diye konuştu.

7 Mayıs 2020